Aktuel position:Amigabit>Amigabit Data Recovery til Mac> Hjælp
Hjælp

Amigabit Data Recovery til Macgiver dig mulighed for at genvinde tabte data sikkert og grundigt fra Mac-computer , herunder billeder , dokumenter , videoer , sange, e-mail og meget mere.

3 forskellige opsving tilstande er tilgængelige at gendanne tabte data fra Mac og andre flytbare enheder . Lad os tjekke trin én efter én.

Først downloade Data Recovery til Mac , og derefter køre den på din Mac-computer efter installationen er færdig, så vil du få interfacet nedenfor.

Bemærk venligst: ikke installere det på disken, hvor du har brug for at gendanne data fra , hvis du overskriver de tabte data.

Fast Recovery

Efter at klikke på "Fast Recovery " , vil du se grænsefladen nedenfor:

Her skal du først vælge en logisk drev, hvor du har mistet dine filer eller tilføje en disk billede ved at klikke på knappen " Tilføj billede" .

Klik derefter på rullelisten ved grænsefladen bunden for at sætte bestemte filtyper , der skal scannes , såsom fotos , videoer, dokumenter , osv. Og så ramt på "Scan" for at søge efter tabt fil.

Når scanningen er færdig , skal du kontrollere de filer, du vil gendanne, og derefter ramte "Gendan " knappen for at inddrive dem.

Tip: Hvis du ønsker at gendanne dataene næste gang , kan du gemme den aktuelle scanning resultatet ved at klikke på " Gem" knappen, og derefter gemme scanning for data recovery næste gang.

Vælg et sikkert drev til at gemme data, du har brug for at komme sig.

Klik på Åbn for at starte den endelige inddrivelse .

Tip: Du kan vælge "Alle " filtyper i drop -down listen for at inddrive alle data på et tidspunkt .

Format & Drive Recovery

Efter at klikke på "Format & Drive Recovery " , vil du se den grænseflade som nedenfor:

Vælg det drev, som du formaterer det eller miste partitioner , og begynde at scanne .

Tip: De filsystemer er alle markeret som standard , hvis du ønsker at gendanne data fra specifik fil system, kan du fjerne markeringen andre.

Efter scanning færdig , skal du kontrollere de filer, du ønsker at udføre den endelige nyttiggørelse .

Raw Data Recovery

Når du har klikket på " Raw Data Recovery" , får du grænsefladen nedenfor:

Vælg et drev, du ønsker at gendanne filer fra og ramt på "Scan " for at finde tabte filer.

Før scanning, kan du vælge at scanne alle filtyper eller kun scanne for bestemte slettede filer såsom billeder , sange, videoer , dokumenter, osv. for at spare tid.

Hvad mere er, kan du endda indstille de angivne filformater at inddrive , såsom rmvb , mp4, avi , etc.

Efter scanningen kan du få vist og gendanne de filer, du har brug for. Kontroller filen, og klik på "Gendan "

Genoptag Recovery

Hit på " Genoptag Recovery " på de vigtigste interface til at importere den tidligere gemte scanning resultat fil .

Derefter kan du direkte få vist alle data inddrives, og tjek at inddrive den fil, du har brug for til en sikker kørsel .