Aktuel position:Amigabit>Amigabit Data Recovery>Hjælp> Fast Recovery
Hjælp

Fast Recovery

Data Recovery giver brugerne mulighed for at anvende Fast Recovery til at gendanne slettede data på få minutter. Følg nedenstående trin for at hente dine slettede filer hurtigt.

Hvis du har mistet filer på grund af utilsigtet formatering , kan du prøveFormat & Drive Recovery, Som er eksklusiv for at inddrive formaterede data.

1. . Åbn Data Recovery

Klik på knappen Indstilling i højre øverste hjørne , til at indstille din software sprog , Raw Data Recovery og filsystemet , du ønsker at gendanne fra . Alle almindelige filer systemer er alle markeret som standard .

2. . Klik på Fast Recovery på grænsefladen .

3. . Kontrollér bestemt filtype emne, du har brug for eller tjek Scan alle filer element, når du vil scanne alle filtyper.

tips:

• (1) Hvis du ønsker at gendanne dine billeder , videoer, lydbånd , osv. af nogle specifikke formater , skal du klikke på drop down pilen ved slutningen af ​​hver fil type og kontrollere de rigtige formater, du har brug for.
  • (2) Hvis der ikke er de filformater , som du har brug for i Setting -vinduet , kan du tilføje nogle nye formater til vinduet ved at klikke på knappen Tilføj og derefter indtaste de filformater , du har brug for.

4. . Klik på knappen Næste , og derefter markere den rigtige disk partition eller opbevaring drev, du ønsker at gendanne .

tips:

• ( 1) Hvis du vil gendanne filer fra din disk image eller RAID , kan du klikke på knappen Tilføj billede eller Tilføj RAID knappen for at tilføje den ønskede lagermedier.
  • (2) Hvis du ønsker at oprette en billedfil til dit drev , kan du klikke på knappen Opret billedet og derefter vælge den ønskede lagermedier til at skabe billedfil. Bemærk venligst, at den nyoprettede billede filen skal gemmes på en større drev.

. 5 Klik på knappen Scan, vil scanningen resultat vises på to forskellige måder : sti og filtype.

tips:

• (1) Hvis du kender den nøjagtige fil mappe, du slettede filer blev gemt , skal du klikke på fanen Filer Sti for at søge efter det.
  • ( 2) Hvis du kender de nøjagtige filtyper og formater af dine slettede filer , skal du klikke på fanen Filer Type for at søge efter det.
  • (3) Hvis du ønsker at søge i din fil ved filnavnet, filformat , filstørrelse eller oprette dato / modificerer dato / scan dato , skal du indtaste filnavnet eller udvidelse , skal du klikke på knappen Option og derefter kontrollere varen herunder om filnavnet eller udvidelse er case-sensitive , filstørrelsen og skabe dato / ændre dato / scan dato for filen. Hvis du ønsker at starte filtrering , skal du klikke på Søg -knappen, når du er færdig med at tjekke disse poster . Hvis du ønsker at give op filtrering efter kontrol nogle elementer i dette vindue , skal du klikke på knappen Annuller.

7. . Når du klikker på filen mappe , vil alle de filer blive noteret på højre panel. Der er fire forskellige modes til at vise disse filer : liste , thumbnail preview kasse og Hex Viewer. Du kan vælge en hvilken som helst tilstand for at vise en filerne ved at klikke på en af ​​disse fire knapper på højre øverste hjørne .

8. . Alle de filer, der findes ved at scanne ville være markeret som standard.

• ( 1) Hvis du vil kontrollere alle filerne på listen , skal du kontrollere Vælg alle / Fravælg alle emner nederst på listen.
  • (2) Hvis du ønsker at vælge nogle af de filer, der er anført på vinduet , kan du tjekke filen ved at markere feltet til venstre for elementet én efter én.
  • (3) Hvis du ønsker at fjerne markeringen af alle filerne på listen , skal du fjerne markeringen i Vælg alle / Fravælg alle element igen .
  • (4) Du kan også højreklikke på det element, du vil gendanne , og klik derefter på elementet på drop -down listen . Du kan vælge alle, Fravælg alle Vælg Inverter , og gendanne fremhævede punkt eller kontrolleret element.

9. . Efter endt vælge de filer, du har brug for at komme sig, nu skal du klikke på knappen Gendan på værktøjslinjen.

Hvis du stadig ikke har fundet din nødvendige fil , kan du prøveRaw Data Recovery, Som kan hjælpe med at hente flere data.

tips:

• ( 1) Hvis du ikke ønsker at inddrive de scannede resultater denne gang , kan du klikke på knappen Eksporter på værktøjslinjen for at gemme scanningen resultatet for genfinding næste gang.