Aktuel position:Amigabit>Amigabit Data Recovery>Hjælp> Format & Drive Recovery
Hjælp

Format & Drive Recovery

Brugerne kan bruge Format & Drive Recovery af Data Recovery til sikkert hente formaterede data og rådata . Følg nedenstående trin for at hente dine mistede filer hurtigt.

1. . Åbn Amigabit Data Recovery

Klik på knappen Indstilling i højre øverste hjørne , til at indstille din software sprog , Raw Data Recovery og filsystemet , du ønsker at gendanne fra . Alle almindelige filer systemer er alle markeret som standard .

2. . Klik på Formater & Drive Recovery på grænsefladen .

3. . Kontrollér bestemt filtype emne, du har brug for eller tjek Scan alle filer element, når du vil scanne alle filtyper.

tips:

• (1) Hvis du ønsker at gendanne dine billeder , videoer, lydbånd , osv. af nogle specifikke formater , skal du klikke på drop down pilen ved slutningen af ​​hver fil type og kontrollere de rigtige formater, du har brug for.
  • (2) Hvis der ikke er de filformater , som du har brug for i Setting -vinduet , kan du tilføje nogle nye formater til vinduet ved at klikke på knappen Tilføj og derefter indtaste de filformater , du har brug for.

4. . Klik på knappen Næste , og derefter markere den rigtige disk partition eller opbevaring drev, du ønsker at gendanne .

tips:

• ( 1) Hvis du vil gendanne filer fra din disk image eller RAID , kan du klikke på knappen Tilføj billede eller Tilføj RAID knappen for at tilføje den ønskede lagermedier.
  • (2) Hvis du ønsker at oprette en billedfil til dit drev , kan du klikke på knappen Opret billedet og derefter vælge den ønskede lagermedier til at skabe billedfil. Bemærk venligst, at den nyoprettede billede filen skal gemmes på en større drev.

. 5 Klik på knappen Scan, vil scanningen resultat vises på to forskellige måder : sti og filtype.

tips:

• (1) Hvis du kender den nøjagtige fil mappe, du slettede filer blev gemt , skal du klikke på fanen Filer Sti for at søge efter det.
  • ( 2) Hvis du kender de nøjagtige filtyper og formater af dine slettede filer , skal du klikke på fanen Filer Type for at søge efter det.
  • (3) Hvis du ønsker at søge i din fil ved filnavnet, filformat , filstørrelse eller oprette dato / modificerer dato / scan dato , skal du indtaste filnavnet eller udvidelse , skal du klikke på knappen Option og derefter kontrollere varen herunder om filnavnet eller udvidelse er case-sensitive , filstørrelsen og skabe dato / ændre dato / scan dato for filen. Hvis du ønsker at starte filtrering , skal du klikke på Søg -knappen, når du er færdig med at tjekke disse poster . Hvis du ønsker at give op filtrering efter kontrol nogle elementer i dette vindue , skal du klikke på knappen Annuller.

7. . Når du klikker på filen mappe , vil alle de filer blive noteret på højre panel. Der er fire forskellige modes til at vise disse filer : liste , thumbnail preview kasse og Hex Viewer. Du kan vælge en hvilken som helst tilstand for at vise en filerne ved at klikke på en af ​​disse fire knapper på højre øverste hjørne .

8. . Alle de filer, der findes ved at scanne ville være markeret som standard.

• ( 1) Hvis du vil kontrollere alle filerne på listen , skal du kontrollere Vælg alle / Fravælg alle emner nederst på listen.
  • (2) Hvis du ønsker at vælge nogle af de filer, der er anført på vinduet , kan du tjekke filen ved at markere feltet til venstre for elementet én efter én.
  • (3) Hvis du ønsker at fjerne markeringen af alle filerne på listen , skal du fjerne markeringen i Vælg alle / Fravælg alle element igen .
  • (4) Du kan også højreklikke på det element, du vil gendanne , og klik derefter på elementet på drop -down listen . Du kan vælge alle, Fravælg alle Vælg Inverter , og gendanne fremhævede punkt eller kontrolleret element.

9. . Efter endt vælge de filer, du har brug for at komme sig, nu skal du klikke på knappen Gendan på værktøjslinjen.

Hvis du stadig ikke har fundet din nødvendige fil , kan du prøveRaw Data Recovery, Som kan hjælpe med at hente flere data.

tips:

• ( 1) Hvis du ikke ønsker at inddrive de scannede resultater denne gang , kan du klikke på knappen Eksporter på værktøjslinjen for at gemme scanningen resultatet for genfinding næste gang.