Aktuel position:Amigabit>Amigabit Data Recovery>Hjælp> Genvej Recovery
Hjælp

Genvej Recovery

Genvej Inddrivelse af Amigabit Data Recovery tilbyder en nemmere måde at gendanne tabte data fra bestemt filtype . Dette opsving vil hjælpe dig med at finde ud af alle de statistikker om den filtype, du har valgt , herunder filer, der er slettet, formateret og rådata .

1. . Åbn Data Recovery

Klik på knappen Indstilling i højre øverste hjørne , til at indstille din software sprog , Raw Data Recovery og filsystemet , du ønsker at gendanne fra . Alle almindelige filer systemer er alle markeret som standard .

2. . Klik på Standard -tilstand på grænsefladen for at skifte til Genvej tilstand.

3. . Klik på højre filtype element, du har brug for eller bærbar disk, du har brug for at komme sig.

Tip:Hvis du klikker på Portable Disk , så scanningen ville starte med det samme.

4. . Vælg den rigtige disk partition efter at vælge den rigtige filtype, du ønsker at gendanne .

tips:

• ( 1) Hvis du vil gendanne filer fra din disk image eller RAID , kan du klikke på knappen Tilføj billede eller Tilføj RAID knappen for at tilføje den ønskede lagermedier.
  • (2) Hvis du ønsker at oprette en billedfil til dit drev , kan du klikke på knappen Opret billedet og derefter vælge den ønskede lagermedier til at skabe billedfil. Bemærk venligst, at den nyoprettede billede filen skal gemmes på en større drev.

. 5 Klik på knappen Scan, vil scanningen resultat vises på to forskellige måder : sti og filtype. På fanen File Path , der er filmapper opkaldt efter nogle populære filsystem ligesom NTFS / FAT / exFAT og anden fil mappe med navnet Extra fundne filer . The Extra Fundet Files mappe filen indeholder rådata , der er fundet på det valgte drev , men de rå data har ingen filnavn

tips:

• (1) Hvis du kender den nøjagtige fil mappe, du slettede filer blev gemt , skal du klikke på fanen Filer Sti for at søge efter det.
  • ( 2) Hvis du kender de nøjagtige filtyper og formater af dine slettede filer , skal du klikke på fanen Filer Type for at søge efter det.
  • (3) Hvis du ønsker at søge i din fil ved filnavnet, filformat , filstørrelse eller oprette dato / ændre dato / scan dato , skal du indtaste filnavnet eller udvidelse , skal du klikke på knappen Option og derefter kontrollere varen herunder om filnavnet eller udvidelse er case-sensitive , filstørrelsen og skabe dato / ændre dato / scan dato for filen. Hvis du ønsker at starte filtrering , skal du klikke på Søg -knappen, når du er færdig med at tjekke disse poster . Hvis du ønsker at give op filtrering efter kontrol nogle elementer i dette vindue , skal du klikke på knappen Annuller.
  • (4) Hvis du ikke kunne finde nogen tabte data fra de øverste måder , skal du klikke på Ekstra Fundet Files mappe fil og derefter finde dine data omhyggeligt i alle de filer , der er anført i denne mappe. Da disse filer har ingen oprindelige navn , er du nødt til at inddrive dem først og derefter søge efter din mistede data fra dem .

6. . Når du klikker på filen mappe , vil alle de filer blive noteret på højre panel. Der er fire forskellige modes til at vise disse filer : liste , thumbnail preview kasse og Hex Viewer. Du kan vælge en hvilken som helst tilstand for at vise en filerne ved at klikke på en af ​​disse fire knapper på højre øverste hjørne .

7. . Alle de filer, der findes ved at scanne ville være markeret som standard.

• ( 1) Hvis du vil kontrollere alle filerne på listen , skal du kontrollere Vælg alle / Fravælg alle punkter nederst på listen.
  • (2) Hvis du ønsker at vælge nogle af de filer, der er anført på vinduet , kan du tjekke filen ved at markere feltet til venstre for elementet én efter én.
  • (3) Hvis du ønsker at fjerne markeringen af alle filerne på listen , skal du fjerne markeringen i Vælg alle / Fravælg alle element igen .
  • (4) Du kan også højreklikke på det element, du vil gendanne , og klik derefter på elementet på drop -down listen . Du kan vælge alle, Fravælg alle Vælg Inverter , gendanne fremhævet og inddrive tjekket element.