Aktuel position:Amigabit>Amigabit PowerBooster>Hjælp> Oversigt
Hjælp

Amigabit PowerBooster Quick Start Guide

Tillykke med valget PowerBooster at tage sig af din computer !

PowerBooster er din one- stop-løsning til PC Performance, indarbejde omfattende pc- tune-up evne og mange nyttige værktøjer, som opretholder maksimal computerens ydeevne automatisk. Denne guide vil hjælpe dig med at få et dybt kendskab til denne software.

Lad os få en generel idé på hovedskærmen af PowerBooster .

hovedskærmen

Dette er den skærm, du vil få , hver gang du lægger PowerBooster . Her vil vise dig detaljeret introduktion om denne skærm fra top til bund.

scan areaEt-klik Scan:Automatisk scanne hvert hjørne af din computer , rene junk -filer , registre og genveje til at gøre din pc køre som ny igen med et klik med musen .

PC Sundhed:Vis din nuværende pc sundhedstilstand.

Forenklet Indstilling :Vælg elementer, der skal scannes og renses op ved ét klik på Scan.

To faner i toppen :

option button in amigabit powerbooster: Optimer og fremskynde computer med kun et klik .

: Tilbyd senior bruger tilpassede måde at optimere computere og give mere end 20 værktøjer for brugerne at løse forskellige problemer med pc'en .

Ikoner øverst til højre :

Valg:Klik på dette ikon for at åbne vinduet Indstillinger for at indstille softwaren.

Recover Manager:Klik på dette ikon for at åbne Recover manager

Flere indstillinger :Klik på dette ikon for at åbne rullemenuen herunder Product Help , kontrollere for opdateringer , og Om .

Ikonerne på nederst til højre :

: Hjælp yderligere øge computerens ydeevne.

: Har indstillinger på TurboBoost -funktionen ved at vælge eller fravælge nogle tjenester til at fremskynde computerens operativsystem.

Valg: Konfigurer PowerBooster

Indtast Option boksen og gøre indstillingerne på hver poster i henhold til dine egne behov.

Generelle indstillinger :

Disk Defrag indstillingerne i 360 Care :

System Optimizer indstillingerne i 360 Care :

Registry Cleaner indstillinger i 360 Care:

Privacy Beskyt indstillinger:

Automatiske Care indstillinger:

backup Indstillinger