Aktuel position:Amigabit>Amigabit PowerBooster>Hjælp> Expert Mode
Hjælp

Sådan Scan og optimere Computer ved Expert Mode

Amigabit PowerBooster giver en nem måde at køre en hurtig, effekt scanning på de vigtigste områder og poster af din computer , finde ud af problemer og vise informationer til resultater , ren og løse de fundne problemer med et enkelt klik!

Trin 1 Scan Computer:

1 Klik påfane , skal du indtastevindue.

2 One Care Window, der er 6 punkter , du kan vælge et emne eller alle elementer til at scanne ved blot kryds eller fjerne markeringen det. Vælge Alle boks giver dig mulighed for at vælge alle disse funktioner med et kryds. Desuden, når du bevæger musen på hver post , kan du indstille dette element ved at klikke påknappen ved siden af ​​det .

3. Når færdig med at vælge dine ønskede elementer , du blot klikke påknap , i mellemtiden, vil PowerBooster begynde at scanne din computer automatisk. Under scanning kan du klikke på Spring over for at springe emner eller knappen Stop for at stoppe scanningen .

Trin 2 : Optimer Computer

1 Når fuld scanning færdig, ville scanningsresultater vises klart under .

2 Når scanningen er udført, kan du rense og ordne de fundne edb-problemer ved at klikke-knappen og klikknappen for at flytte tilbage til Care vinduet, hvis du ikke ønsker at reparere.