Aktuel position:Amigabit>Amigabit PowerBooster>Hjælp> Turbo Boost
Hjælp

Smart Systemværktøjer til Øget Computer Performance

Amigabit PowerBooster kan hjælpe med at organisere systemressourcer intelligent for maksimal PC performance. Med en flok smarte værktøjer, kan det hjælpe øger din computer for toppræstationer ved optimerer , renser , og løser alle former for registreringsdatabasen , system og Internet problemer .

Amigabit PowerBooster tilbyder 20 + smarte værktøjer til brugerne til at fremskynde deres computer op efter deres egne behov.

Trin 1 : Efter lanceringen PowerBooster ,klikfanen og vælg derefterat indtaste Systemværktøjer Window, som nedenfor.

Disse professionelle værktøjer inddeles i fire grupper : Vigtige / Ofte anvendte , Vigtige / sjældent brugt , ofte Brugt / ligegyldig, Ikke vigtigt / sjældent

Trin 2: Klik på hvert system værktøj til at få et kig af sine funktioner.

1 , Vigtige / Ofte bruges:

Disk Cleaner :Scanning for at finde ud af de specificerede typer af junk filer i de givne mapper og slette de valgte junk filer for at frigøre harddisken.

Trin 1 . Vælg den harddisk , du ønsker at scanne at henvende sig til boksen og klik "Næste" for at fortsætte.

Trin 2 . Vælg de filtyper , du vil scanne.

: Klik for at tilføje den filtype, du vil scanne på nedenstående boks :

: Klik for at fjerne den valgte Fie fra listen filtype.

Klik på Trin 3 .at komme i gang på disk rengøring scanning.

Registry Cleaner :Scan din Windows registreringsdatabasen og Fix registreringsfejl forårsager system afmatning at optimere pc'ens ydeevne.

Startup Manager :Hurtig adgang til at administrere dine auto kørende programmer med Windows Startup .

Process Manager :Vis alle aktuelt kørende programmer info på din computer.

Afinstaller Manager:Nemt afinstallere alle uønskede eller store programmer på din computer permanent.

Fører Backup:Et klik til backup af alle vigtige drivere til dine programmer og gendanne hurtigt (tilgængelig i Pro kun ) .

2 , Vigtige / sjældent brugt :

Disk Defragmenter :Defragmenter enhver del eller flere dele af dine harddiske nemt at forbedre din computers ydeevne .

Klonede File Finder :Find ud af alle duplikerede filer i henhold til forskellige vilkår for at frigøre din diskplads trin for trin.

Trin 1 . Vælg områder på din computer for at scanne duplikerede filer .

Trin 2 . Vælg filtyper.

Trin 3 . Klik på Næste knappen for at komme i gang scanning.

Trin 4 . Lad par sekunder for at vise resultatet af scanningen .

Registry Defragmenter :Holde din registreringsdatabasen defragmenteret og forbedre computerens ydeevne ved at frigøre hukommelse din registreringsdatabasen tager op .

Disk Check:Fuld kontrollere ethvert område eller flere områder på din computer harddiske og løse eventuelle problemer for at forhindre pc- nedbrud.

Context Menu Fixer :Aktivere eller deaktivere elementer i Windows Explorer kontekst menuer øjeblikkeligt ( tilgængelig i Pro kun ) .

Tip: Du kan vælge de mappeelementer , fil poster , driver emner, nye elementer og IE emner frit.

3 Ofte Brugt / Ikke vigtigt

Shutdown Scheduler :Luk computeren ned automatisk på et bestemt tidspunkt ved at planlægge strømstyring opgaver.

Genvej Cleaner :Scan og finde ud af de ugyldige eller ødelagte genveje på din computer , og derefter slette eller rette dem til at forbedre computerens ydeevne .

Trin 1 . Angiv scanningsområdet.

Klik påellerat vælge den harddisk eller mappe, du vil scanne.

Click Trin 2 .at begynde at scanne og rense genveje.

Hukommelse Manager:Administrer din PC RAM til at forbedre sin samlede hastighed .

4 , Ikke vigtigt / sjældent brugt :

Fil Kryptering:Kryptere dine angivne filer for at beskytte dit privatliv og dekryptere dem frit.

File Shredder :Nemt slette unødvendige filer eller mapper ud over opsving permanent.

File Splitter:Opdele store filer i flere klip og nemt slutte dem i én.

Tøm mappe Finder:Find tomme mapper i dit system og lade dig slette dem let.

Top File Finder:Find ud af store filer eller nyligt ændrede filer og ren.

Undelete :Gendanne slettede filer , herunder dem fjernet fra Windows papirkurven til at gendanne dine vigtige filer .

Unlocker :Tillad at låse filer og mapper låst af systemet eller andre programmer, og bidrage til at omdøbe , flytte eller slette låste ressourcer

Shutdown Scheduler :Luk computeren ned automatisk på et bestemt tidspunkt ved at planlægge strømstyring opgaver.

File Protector :Designet til at password - beskytte dine mapper og filer fra at blive set , læst eller ændret i Windows-systemer.

Trin 1 . Klik på File Protector, vil du blive bedt om at angive en adgangskode til dette værktøj. Udfyld din adgangskode, og klik derefter på knappen Login .

Klik på knappen Tilføj for at tilføje nye filer fra computerens harddisk Trin 2 . .

Step3 . Efter endt tilføje filer til at sikre , klik på OK -knappen. Filer beskyttet ville være usynlig .