Aktuel position:Amigabit>Amigabit PowerBooster>Hjælp> Turbo Boost
Hjælp

Turbo Boost : Hurtigt fremskynde computer med 1 klik

Kør Turbo Boost

Første gang duindlæse Amigabit PowerBooster ville softwaren vælgetilstand som standard.

Hvis du ønsker at øge din computers ydeevne , kan du klikkeinstrumentbrættet på de vigtigste interface , så softwaren vil automatisk fremskynde din computer . Men før du kører Turbo Boost , kan du først konfigurere Turbo Boost og gøre det køre efter dit behov .

Konfigurer Turbo Boost

Klik påknappen ved siden afknappen for at slå til Turbo Boost indstilling kassen.

Disse systemserviceomkostninger elementer til at øge computerens ydeevne er klassificeret i 5 forskellige grupper: Hardware , Sluk planlagte opgaver , Sluk baggrundsfunktioner , Ekstra boost til ydeevnen , Visuelle effekter . Sæt kryds for at slå nogle systemtjenester for at øge din computer langt mere dybt til arbejde eller spil.

Klik påAnvendknappen for at gemme de ændringer, du har foretaget for at opbygge din egen Turbo Boost.

Nu kan du klikkeknappen på din computer til at fremskynde computer.