Aktuel position:Amigabit>Support> Ofte stillede spørgsmål
Tilmeld dig nyhedsbrev
E-mail :
Lad os hjælpe dig
hjælpe

Mistet produkt licens?

Hvis du køber , og uanset af hvilken grund , at du ikke modtager licens eller tabt det, bedesSend en e-mail til os. vi vil forsøge at re- sende licensen til dig snarest !

Kundeservice

Spørg ethvert spørgsmål eller kommentarer via e-mail , og vores support team vil reagere inden for 24 timer.Ønsker du mere hjælp >>

Følg

Ofte stillede spørgsmål

Bestil FAQs

Q: Hvornår og hvordan får jeg det software, som jeg bestilte ? Q: Jeg har modtaget en kupon kode. Hvordan kan jeg indløse den ? Q: Hvor sikker er ordreprocessen ? Q: Hvad er tilbagebetaling politik ?

Licens / opgradering FAQs

Q: Hvordan til at holde min software up-to- date ? Q : Den licens nøglen virker ikke. Hvad kan jeg gøre? Q: Jeg har købt softwaren , men jeg har ikke fået min licens kode , hvorfor? Q: Jeg har en 3 pc'er / 1 års licens til PowerBooster : Har jeg brug for at aktivere 3 pc'er i mellemtiden ? Q: Jeg har mistet min licens kode , hvad skal jeg gøre ? Q: Min e-mailadresse ændret. Sådan opdaterer min registrering info?

Produkt FAQ

Q: Er min software kompatibel med Windows 8? Q: Kan jeg bruge software på Mac? Q: Hvad sker der efter PowerBooster abonnement licens udløber (et år normalt ) ? Q: Når jeg installerer software på min pc for første gang , jeg fortalte prøveversionen er udløbet?