Huidige functie:Amigabit>Amigabit Data Recovery for Mac> Help
Help

Amigabit Data Recovery for Mackunt u de verloren gegevens veilig en grondig te herstellen van Mac-computer , inclusief foto's, documenten , video's, liedjes , e-mail en meer .

3 verschillende herstel modes zijn beschikbaar om uw verloren gegevens van Mac en andere verwijderbare apparaten te herstellen . Laten we eens kijken de stappen een voor een .

Download eerst Amigabit Data Recovery for Mac , start het daarna op uw Mac-computer na de installatie klaar is, dan zul je de interface van Uw keuze .

Let op : niet installeren op de schijf waar je nodig hebt om gegevens te herstellen van , in het geval u de verloren gegevens te overschrijven .

snel herstel

Na het klikken op de " fast recovery " , zult u de interface zie hieronder :

Hier , moet u eerst kiezen voor een logische schijf waar u uw bestanden verloren of een disk image toevoegen door te klikken op de " Afbeelding toevoegen " knop .

Klik vervolgens op de lijst drop-down op het grensvlak bodem om bepaalde bestandstypen te scannen , zoals foto's, video's, documenten , etc. set En dan druk op de " Scan" om te zoeken naar verloren bestanden .

Wanneer de scan is voltooid , controleert u de bestanden die u wilt herstellen en klik op " Herstellen " knop om ze te herstellen .

Tip : Als u de gegevens wilt herstellen volgende keer , kunt u de huidige scan- resultaat volgende keer besparen door te klikken op de knop "Opslaan" en sla het scannen voor data recovery .

Kies een veilige rit naar gegevens die u nodig hebt om te herstellen op te slaan .

Klik op Openen om te beginnen met de definitieve herstellende .

Tip : U kunt de " All" bestandstypen in de lijst met drop-down om alle gegevens te herstellen op een moment te kiezen.

Formaat & Drive Recovery

Na het klikken op de "Format & Drive Recovery " , zult u de interface te zien zoals hieronder:

Kies de schijf waarop u het formatteren of verliezen partities , en begint met scannen .

Tip : De bestandssystemen zijn allemaal standaard aangevinkt , als je wilt om gegevens uit specifieke bestandssysteem herstellen, kunt u anderen uitvinken .

Na klaar scannen , kijk dan op de bestanden die u wilt de uiteindelijke herstel uit te voeren .

Ruwe Data Recovery

Na het klikken op de " Raw Data Recovery" , zult u de interface van Uw keuze :

Selecteer een schijf die u wilt bestanden te herstellen van en sloeg op de " Scan" om verloren bestanden te vinden .

Voordat u gaat scannen , kunt u ervoor kiezen om alle bestandstypen scannen of alleen scannen op specifieke verwijderde bestanden zoals foto's , muziek , video's, documenten , etc. om tijd te besparen .

Wat meer is , kunt u zelfs instellen het opgegeven bestand formaten om te herstellen , zoals rmvb , mp4 , avi , etc.

Na de scan , kunt u een voorbeeld en herstellen van de bestanden die u nodig hebt . Controleer het bestand en klik op " herstellen "

Resume Recovery

Hit op de " Resume Recovery " op de belangrijkste interface naar de vorige opgeslagen scannen resultaat bestand te importeren.

Dan kunt u direct een voorbeeld van alle herstelbare gegevens en controleer het bestand dat u nodig hebt om een ​​veilige schijf te herstellen .