Huidige functie:Amigabit>Amigabit Data Recovery>Help> Overzicht
Data Recovery Help

Overzicht

Amigabit Data Recovery - krachtige maar toch makkelijk te gebruiken data recovery software om verloren bestanden op Windows harde schijf veilig te halen , verloren partitie en andere opslagmedia als gevolg van per ongeluk verwijderen , afbraak harde schijf, harde schade en format station , virusaanval , onverwachte shutdown , partitie verlies , slecht functioneren , etc.

Amigabit Data Recovery biedt u twee verschillende, maar intuïtief modi terug te vinden van uw verloren gegevens : Standard Mode en sneltoetsmode . Alle herstel methoden zijn verschillend omdat zij verschillende scanprocessen toepassing .

Standard Mode:

volledig herstel: Veilig herstellen alle bestanden in een data-verlies situatie , met inbegrip van verwijderde bestanden , geformatteerde bestanden en zelfs ruwe data .

snel herstel: Snel undelete bestanden die per ongeluk zijn verwijderd en geleegd uit vuilnisbakken .

Formaat & Drive Recovery: Veilig en effectief alle soorten bestanden te herstellen verloren als gevolg van toevallige formatteren .

Ruwe Data Recovery: Diepe scan en feilloos halen alle verloren gegevens verloren gaan in elke situatie met inbegrip van zeer corrupte opslagmedia of onbekend bestand systemen , maar de gegevens die u terug vinden via deze modus heeft geen originele naam ; je nodig hebt om een controleren door een om uit te vinden uw benodigde gegevens .

Snelkoppeling Mode:

sneltoetsmodeomvat beeld herstel , muziek herstel , video herstel , e-mail recovery , het herstellen van documenten , en draagbare harde schijf herstel.

Deze modus is eenvoudiger ; alles wat je hoeft te doen is het selecteren van juiste bestandsformaat , controleer schijf partitie en scannen. Deze modus zou helpen bij het vinden alle statistieken met betrekking tot de door u geselecteerde bestandsindeling , inclusief bestanden die worden verwijderd , geformatteerd en ruwe data .

Om herstel van gegevens met Data Recovery , zijn geen speciale technische vaardigheden die nodig zijn en slechts vier stappen nodig : kies bestandstype - select disk partitie - scan ---- herstellen .

Tip:

Stop het gebruik van de opslag schijf die is geformatteerd of beschadigd , omdat continue gegevens invoeren bestanden op het station worden overschreven .

Belangrijkste kenmerken

• • Gebruiksvriendelijke interface
  • • Indeling van gescande resultaten
  • • Een voorbeeld van de scanresultaten voor herstel
  • • Ondersteuning van data recovery van disk image bestand of RAID
  • • Ruwe Data Recovery om gegevens op basis van handtekeningen op te halen
  • • Herstelt per ongeluk verwijderde bestanden en mappen
  • • Herstelt per ongeluk geformatteerde volumes
  • • Herstelt verwijderde e-mails , foto's, muziek , video's, documenten .
  • • Krijgt gegevens van Windows harde schijf , verloren partitie en andere opslagmedia
  • • krijgt gegevens van de harde schijf schijven , geheugenkaarten, digitale camera , USB drives , flash-kaart en andere opslagapparaten .
  • • herstel Resume optie om het scannen resultaten op te slaan voor later herstel
  • • Ondersteunt FAT , NTFS en exFAT-bestandssysteem volumes
  • • Ondersteunt MS Office XP / 2000/2003 / 2007/2010
  • • Ondersteunt Windows XP / 2000 / Vista / 7/8