Huidige functie:Amigabit>Amigabit PowerBooster>Help> Overzicht
Help

Amigabit PowerBooster Quick Start Guide

Gefeliciteerd met uw keuze Amigabit PowerBooster om zorg te dragen voor uw computer!

Amigabit PowerBooster is uw one - stop oplossing voor pc- prestaties , waarin uitgebreide PC tune-up vermogen en tal van handige hulpprogramma's die maximale prestaties van de computer automatisch te onderhouden . Deze gids zal u helpen een diepe kennis van deze software te krijgen .

Laten we wel een algemeen idee op het hoofdscherm van PowerBooster .

Hoofdscherm

Dit is het scherm ziet u elke keer wanneer u laadt PowerBooster . Hier zal u tonen gedetailleerde inleiding over dit scherm van boven naar beneden .

scan areaOne-click Scan :Automatisch te scannen elke hoek van uw computer , schoon ongewenste bestanden , registers en snelkoppelingen naar uw pc te maken als nieuw opnieuw met een muisklik.

PC Health :Toon uw huidige pc gezondheidstoestand .

Vereenvoudigde Modusinstelling:Selecteer items die moeten worden gescand en schoongemaakt door een klik Scan .

Twee lipjes aan de top:

option button in amigabit powerbooster: Optimaliseren en versnellen computer met slechts een muisklik .

: Bieden senior gebruiker aangepaste manier om computers te optimaliseren en zorgen voor meer dan 20 gereedschappen voor gebruikers om verschillende pc-problemen op te lossen.

Pictogrammen in de rechterbovenhoek :

opties :Klik op dit pictogram om het venster Opties om de software instellen.

Recover Manager :Klik op dit pictogram om te openen Recover Manager

Meer instellingen :Klik op dit pictogram om het dropdown menu met daarin Product Help te openen , Controleren op updates , en Info.

Pictogrammen aan de onderkant rechts :

: Help verdere vergroting van de prestaties van de computer .

: Doe instellingen op TurboBoost functie door in het keuzevakje of bepaalde diensten te versnellen computer besturingssysteem.

Opties : Configure PowerBooster

Voer Optie doos en instellingen op elk item doen volgens uw eigen behoeften .

Algemene instellingen:

Disk Defrag instellingen in 360 Care:

System Optimizer instellingen in 360 Care:

Registry Cleaner instellingen in 360 Care:

Privacy te beschermen instellingen:

Automatische Care instellingen:

backup-instellingen