Huidige functie:Amigabit>ondersteuning> Veelgestelde vragen
Abonneren op de nieuwsbrief
e-mail :
Laat ons u helpen
helpen

Product licentie kwijt?

Als u de aankoop en , om welke reden dan ook, u niet licentie ontvangen of verloren , dan kunt ustuur dan een e - mail naar ons. we zullen proberen om opnieuw te verzenden de licentie aan u snelst!

Klantenservice

Stel een vraag of feedback via e - mail , en ons support team zal binnen 24 uur reageren .Want More Help >>

Volg

Veelgestelde vragen

bestelling Veelgestelde Vragen

Q : Wanneer en hoe ontvang ik de software die ik besteld heb? Q : Ik heb een kortingscode ontvangen. Hoe kan ik deze? Q : Hoe veilig is het bestelproces? Q: Wat is de restitutie beleid ?

Licentie / upgrade FAQs

Q : Hoe kan ik mijn software up - to-date? Q : De licentie sleutel werkt niet . Wat kan ik doen ? V: Ik heb gekocht de software , maar ik heb niet mijn licentie code , waarom? Q : Ik heb een 3 pc's / 1 jaar licentie voor PowerBooster : Moet ik 3 pc ondertussen activeren? Q : Ik ben mijn licentie code , wat moet ik doen ? Q : Mijn e-mailadres veranderd . Hoe ik mijn registratie info updaten ?

Veelgestelde vragen over producten

V: Is mijn software compatibel met Windows 8 ? V: Kan ik software op Mac? Q : Wat gebeurt er na PowerBooster abonnement licentie verloopt ( normaal een jaar ) ? V: Als ik installeer software op mijn PC voor de eerste keer , ik vertelde de proefversie is verlopen ?