Nåværende posisjon :Amigabit>Amigabit Data Recovery for Mac> Hjelp
Hjelp

Amigabit Data Recovery for Macgjør at du kan gjenopprette tapte data sikkert og nøye fra Mac datamaskin , inkludert bilder , dokumenter , videoer , sanger, e-post og mye mer .

3 forskjellige recovery modus er tilgjengelig for å gjenopprette tapte data fra Mac og andre flyttbare enheter . La oss sjekke trinnene en etter en .

Først , last ned Data Recovery for Mac , og deretter kjøre den på din Mac datamaskin etter at installasjonen er ferdig , så vil du få grensesnittet nedenfor.

Vennligst merk : ikke installere det på disken der du trenger for å gjenopprette data fra , i tilfelle du overskrive de tapte dataene .

Rask Recovery

Etter å ha klikket på "Fast Recovery" , vil du se grensesnittet nedenfor :

Her må du først velge en logisk stasjon hvor du mistet dine filer eller legge til et diskbilde ved å klikke på "Legg til bilde "-knappen .

Deretter klikker du på listen drop- down i skjærings bunnen for å stille bestemte filtyper som skal skannes , for eksempel bilder , videoer , dokumenter, osv. Og så traff på " Scan" for å søke etter tapte fil .

Når skanningen er ferdig , sjekk de filene du ønsker å gjenopprette og deretter trykke " Gjenopprett " -knappen for å gjenopprette dem .

Tips: Hvis du ønsker å gjenopprette dataene neste gang , kan du lagre gjeldende skanneresultatetved å klikke på " Lagre" -knappen , og deretter lagre skanning for datarekonstruksjon neste gang .

Velg en trygg kjøretur til å lagre data du trenger for å komme seg.

Klikk Åpne for å starte finalen utvinne .

Tips: Du kan velge "Alle " filtyper i listen rullegardin å gjenopprette alle data om gangen .

Format & Drive Recovery

Etter å ha klikket på "Format & Drive Recovery " , vil du se grensesnittet som følger :

Velg stasjonen som du formatere den eller mister partisjoner , og begynne å skanne .

Tips: De filsystemer er alle merket av som standard , hvis du ønsker å gjenopprette data fra spesifikke filsystemet , kan du fjerne merkingen andre.

Når du har skannet ferdig , kan du sjekke de filene du ønsker å utføre den endelige utvinningen .

Raw Data Recovery

Etter å ha klikket på " Raw Data Recovery " , vil du få grensesnittet nedenfor :

Velg en stasjon som du ønsker å gjenopprette filer fra og traff på " Scan" for å finne tapte filer .

Før skanning kan du velge å skanne alle filtyper eller bare søke etter spesifikke slettede filer som bilder, sanger , videoer , dokumenter, etc. for å spare tid .

Hva er mer , kan du selv sette de angitte filformater å gjenopprette , for eksempel rmvb , mp4 , avi , etc.

Etter skanningen , kan du forhåndsvise og gjenopprette filene du trenger . Kontroller filen og klikk på " Gjenopprett "

gjenoppta Recovery

Hit på " Fortsett Recovery" på hovedgrensesnittet for å importere den forrige lagrede skanning resultatfilen.

Deretter kan du direkte forhåndsvise alle utvinnbare data og sjekke for å gjenopprette filen du trenger til en trygg kjøretur .