Nåværende posisjon :Amigabit>Amigabit PowerBooster>Hjelp> oversikt
Hjelp

Amigabit PowerBooster Quick Start Guide

Gratulerer med valget Amigabit PowerBooster å ta vare på datamaskinen din !

Amigabit PowerBooster er din one- stop-løsning for ytelsen på PC , som omfatter omfattende PC tune -up evne og en rekke nyttige verktøy som opprettholder maksimal ytelse fra datamaskinen automatisk . Denne guiden vil hjelpe deg å få en dyp kjennskap til denne programvaren .

La oss få et generelt bilde på hovedskjermen av PowerBooster .

Hovedskjerm

Dette er skjermen du vil få hver gang når du laster PowerBooster . Her vil vise deg detaljert innføring om denne skjermen fra topp til bunn .

scan areaEtt klikk Scan :Skanne automatisk hvert hjørne av datamaskinen , rent søppel filer , registre og snarveier for å gjøre PCen kjører som ny igjen med ett museklikk .

PC Helse :Vis din nåværende PC helsetilstand .

Forenklet Modusinnstilling :Velg elementer som trenger å bli skannet og renset opp ved ett klikk Skann .

To faner på toppen:

option button in amigabit powerbooster: Optimaliser og raskere datamaskin med bare ett klikk .

: Tilby senior rukertilpasset måte å optimalisere datamaskiner og gi mer enn 20 verktøy for brukere å løse ulike PC-problemer .

Ikoner på øverst til høyre :

alternativer :Klikk på dette ikonet for å åpne vinduet Alternativer for å sette programvaren .

Recover Sjef:Klikk på dette ikonet for å åpne Recover ansvarlig

Flere innstillinger :Klikk på dette ikonet for å åpne rullegardinmenyeninkludert Produkt Hjelp , Se etter oppdateringer , og Om .

Ikoner på nederst til høyre :

: Hjelp ytterligere øke datamaskinens ytelse .

: Gjør innstillinger på Turboboost -funksjonen ved å velge eller fjerne markeringen av enkelte tjenester til å øke hastigheten på datamaskinens operativsystem .

Alternativer : Konfigurer PowerBooster

Skriv inn Option boksen og gjøre innstillinger på hvert element i henhold til dine egne behov .

Generelle innstillinger :

Disk Defrag innstillinger i 360 Care :

System Optimizer innstillinger i 360 Care :

Registry Cleaner innstillinger i 360 Care:

Personvern Beskytt innstillinger :

Automatiske Care innstillinger:

Backup Settings