Aktuell position:Amigabit>Amigabit Data Recovery för Mac> Hjälp
Hjälp

Amigabit Data Recovery för Macgör det möjligt att återskapa förlorad data säkert och grundligt från Mac-dator , inklusive bilder , dokument, videor, musik, e-post och mer .

3 olika återhämtning lägen finns tillgängliga för att återställa förlorad data från Mac och andra flyttbara enheter . Låt oss kolla steg en efter en .

Först hämtar Amigabit Data Recovery för Mac , sedan köra det på din Mac- dator efter att installationen är klar , då får du gränssnittet nedan .

Observera : inte installera det på disken där du behöver för att återställa data från , ifall du skriva över den förlorade data .

Fast Recovery

När du klickat på " Fast Recovery " , kommer du att se gränssnittet nedan :

Här måste du först välja en logisk enhet där du förlorat dina filer eller lägga till en skivavbild genom att klicka på " Lägg till bild "-knappen .

Klicka sedan på listan i rullgardins vid gränssnittet botten att ställa specifika filtyper att skanna , till exempel bilder , video, dokument , etc. Och då slå på " Scan " för att söka efter förlorad fil .

När genomsökningen är klar , kontrollera de filer du vill återställa och klicka sedan på " Återskapa " för att återställa dem .

Tips : Om du vill återställa data nästa gång , kan du spara den aktuella skanningsresultatetgenom att klicka på knappen "Spara" och sedan spara scanning för dataåterställning nästa gång .

Välj en säker enhet för att lagra data som du behöver för att återhämta sig .

Klicka på Öppna för att starta finalen återhämta sig .

Tips : Du kan välja " Alla " filtyper i listan list att återställa all data på en gång .

Format & Drive Recovery

När du klickat på "Format & Drive Recovery " , ser du det gränssnitt som nedan:

Välj den enhet som du formatera den eller förlora partitioner och börja skanna .

Tips : De filsystem är alla markerad som standard , om du vill återskapa data från specifika filsystem , kan du avmarkera andra.

Efter skanning klar , kontrollera de filer du vill utföra den slutliga återhämtningen .

Raw Data Recovery

När du klickat på " Raw Data Recovery " , får du gränssnittet nedan :

Välj en enhet som du vill återställa filer från och tryck på " Scan " för att hitta förlorade filer .

Innan du skannar kan du välja att söka igenom alla filtyper eller bara söka efter specifika raderade filer som bilder, musik , video, dokument , etc. för att spara tid .

Vad är mer , kan du till och med ställa in de angivna filformaten att återvinna , såsom rmvb , mp4 , avi , etc.

Efter genomsökningen , kan du förhandsgranska och återställa de filer du behöver . Kontrollera filen och klicka på " Återskapa "

Återuppta Recovery

Hit på " Återuppta Recovery " på de viktigaste gränssnittet för att importera den tidigare sparade skanningsresultatfilen.

Sedan kan du direkt förhandsgranska alla återvinnings uppgifter och kontrollera att återställa filen du behöver en säker enhet .