Aktuell position:> Powerbooster>Hjälp> Översikt
Hjälp

Amigabit Powerbooster Snabbstartsguide

Gratulerar till ditt val Amigabit Powerbooster för att ta hand om din dator !

Amigabit Powerbooster är din enda lösning för datorns prestanda , innehåller omfattande PC tune - up förmåga och många användbara verktyg som bibehåller maximal datorprestandaautomatiskt . Denna guide hjälper dig att få en djup kunskap om denna programvara .

Låt oss få en allmän uppfattning om huvudskärmen i Amigabit Powerbooster .

Huvudskärmen

Detta är den skärm du får varje gång när du laddar Amigabit Powerbooster . Här kommer att visa dig detaljerad introduktion om den här skärmen från topp till botten .

scan areaEtt klick Scan :Skannar automatiskt varje hörn av din dator , rent skräp filer , register och genvägar för att göra din dator som ny igen med ett musklick .

PC Health :Visa din nuvarande dator hälsotillstånd .

Förenklad Ställa in läge :Markera objekt som måste genomsöks och rensas upp av One- klicka på Skanna .

Två flikar på toppen :

option button in amigabit powerbooster: Optimera och snabba upp datorn med bara ett klick .

: Erbjud senior användare anpassade sätt att optimera datorer och ge mer än 20 verktyg för användarna att lösa olika datorproblem .

Ikoner på längst upp till höger :

Alternativ :Klicka på den här ikonen för att öppna fönstret Alternativ för att ställa in programmet.

Recover Manager:Klicka på den här ikonen för att öppna Återchef

Fler inställningar:Klicka på den här ikonen för att öppna rullgardinsmenyn inklusive Produkt Hjälp , Sök efter uppdateringar , och Om .

Ikonerna längst ned till höger :

: Hjälp ytterligare öka datorns prestanda .

: Gör inställningarna på Turboboost -funktionen genom att markera eller avmarkera vissa tjänster för att snabba upp datorns operativsystem .

Alternativ : Konfigurera Powerbooster

Ange Option box och göra inställningarna på varje objekt efter dina egna behov .

Allmänna inställningar:

Disk Defrag inställningar i 360 Skötsel :

System Optimizer inställningar i 360 Skötsel :

Registry Cleaner inställningar i 360 Skötsel :

Sekretess Skydda inställningar :

Automatiska Care inställningar:

Backup inställningar